Με γκολ Παμλίδη, ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ

Με γκολ Παμλίδη, ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ

O ΠΑΣ Γιάννινα με ένα γρήγορο γκολ «καθάρισε» το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1-0) και στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα1. Η κρητική ομάδα ηττήθηκε για έβδομο συνεχόμενο ματς και βρίσκεται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 4’ ο Καρτάλης εκτέλεσε φάουλ, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 19’, όμως ο Λεό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σωτηρίου.

Μετά το 20’ ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Ο ΠΑΣ απείλησε άλλη μία φορά στο 92’ όταν ο Πήλιος σούταρε σε κενή εστία, αλλά ο Λυμπεράκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

«Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια αντίδραση αλλά δεν έφτασε για να κερδίσουμε. Δεν έχω να πω πολλά…Τα λόγια αρχίζουν να μην έχουν μεγάλη αξία. Η ευθύνη είναι δική μου για την πορεία της ομάδας, το έχω πει ξανά αυτό. Η ομάδα χρειάζεται να αντιδράσει κι αυτό θα γίνει», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος.

Ο Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παμλίδη, Σάλιακας, Εραμούσπε Ντε Γκούζμαν, Σόουζα, Λυμπεράκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60’ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89’ Πήλιος), Παμλίδης (60′ Μπρένερ), Λεό (78’ Λιάσος).

ΟΦΗ: (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64’ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάϊκος, Ντε Γκουσμάν (69’ Σόουζα), Νέιρα (15’ Βαφέας), Στάρτζεον, Καστάνιος, Γρίβας (69’ Μπαλογιάννης). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter