Με γκολ-ποίημα του Βέλλιου, ο Ατρόμητος 2-2 στην Λαμία

Με γκολ-ποίημα του Βέλλιου, ο Ατρόμητος 2-2 στην Λαμία

Με ένα απίθανο γκολ του Απόστολου Βέλλιου ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, η οποία προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν πανηγύρισε την κατάκτηση του «τρίποντου».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σάλιακα, ενώ στο 16’ ο Θεοδωράκης με εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Αντέτζο απέτρεψε το 2-0. Οι Περιστεριώτες στην συνέχεια όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά στο 35΄ισοφάρισαν. Ο Ούντιμπες εκτέλεσε φάουλ και ο Γούτας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 76΄η Λαμία κέρδισε πέναλτι. Ο Ρισβάνης έκανε τραγικό λάθος, ο Ρόμανιτς του πήρε την μπάλα και τη στιγμή που πήγε να περάσει και τον Θεοδωράκη, αυτός τον ανέτρεψε. Δύο λεπτά μετά ο Τουράμ ευστόχησε από τα 11 βήματα και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Ο Νάτσος σέντραρε, ο Βέλλιος έκανε κοντρόλ με το δεξί και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46’ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86’ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (92’ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιντες (70’ Ανδρούτσος), Ρόσα, Ενσικουλού (70’ Βέλλιος), Μανούσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter