Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με γκολ του Ρόνι Λόπες στο 98’ ο Ολυμπιακός κατέβαλε με 3-2 την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές προσπάθειες για γκολ, σκόραραν δύο φορές, ωστόσο ο ΠΑΣ τη μοναδική φορά που πάτησε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή βρήκε το γκολ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Ελ Αραμπί (1-0) και στην συνέχεια έχασαν ευκαιρίες με τους Ροντρίγκες (13’), Καρβάλιο (14’, 35’), Μπουχαλάκη (17’), Μασούρα (28’). Το 2-0 έγινε στο 43’. Ο Μασούρας πέρασε κάθετη πάσα στον Ροντρίγκες κι αυτός με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Σνάιντερ «έσπασε» την μπάλα στον Περέα, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε τον Βατσλίκ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε και στο 61’, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ήταν οφσάιντ ο Ελ Αραμπί.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 62’. Ο Γκαρντάφσκι βρέθηκε τετ α τετ με τον Βατσλίκ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ο Λοντίγκιν στο 68’ απέκρουσε σουτ του Μασούρα και στο 74’ «κεραυνός» του Εμβιλά από 25’ μέτρα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 80’. Ο Στάνκο έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Σνάιντερ με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα (3-2) διαμορφώθηκε στο 98’ με σκόρερ τον Λόπες.

Ο Δ. Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παπασταθόπουλο, Μπουχαλάκη, Λόπες, Στάνκο, Σάλιακα, Πίρσμαν, Οικονομόπουλο.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά (83’ Κούντε), Μπουχαλάκης (56’ Μ. Καμαρά), Ροντρίγκες (83’ Βαλμπουενά), Μασούρας (73’ Λόπες), Καρβάλιο (83’ Τικίνιο), Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (85’ Οικονομόπουλος), Λιάσος (38’ Σάλιακας), Ντομίνγκεθ (63’ Λώλης), Περέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter