Με γκολ του Σιμάνσκι στο 2’, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό

Με γκολ του Σιμάνσκι στο 2’, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ με γκολ από τα… αποδυτήρια νίκησε 1-0 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η Ενωση μπήκε στο παιχνίδι με.. τσίτα το γκάζι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με κεφαλιά του Σιμάνσκι μετά από σέντρα του Μοχαμάντι. Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν χάσει άλλες τρεις ευκαιρίες με τους Λιβάι Γκαρσία (8’), Μάνταλο (9’) και Βράνιες (10’).

Οι πράσινοι στην συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο. Απειλητικοί έγιναν με τους Μακέντα (30’) και Αϊτόρ (45’), ενώ η ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Αραούχο στο 38’. Ο Αργεντινός στράικερ στο 46’ βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπρινιόλι, αλλά δεν τον νίκησε και στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Αϊτόρ.

Στο 70’ η ΑΕΚ σκόραρε με τον Τσούμπερ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε γιατί στο ξεκίνημα της φάσης ο Αραούχο ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Τσούμπερ σκόραρε και στο 96’, αλλά και πάλι το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Μπόγκναρ (Ουγγαρία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βράνιες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Μαουρίσιο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μοχαμάντι, Βράνιες, Μήτογλου, Σιμόες, Σιμάνσκι (65’ Σάκχοφ), Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία (65’ Τσούμπερ), Mάνταλος (84’ Λε Ταλέκ), Αραούχο (93’ Χατζισαφί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κότσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (73’ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες (84’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (61’ Βιτάλ), Παλάσιος (73’ Καρλίτος), Μακέντα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter