Με κακουργήματα στον ανακριτή οι βιαστές της εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα

Με κακουργήματα στον ανακριτή οι βιαστές της εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα

Για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών διώκονται οι τρεις αλλοδαποί, πακιστανικής καταγωγής,που τα ξημερώματα της Τετάρτης βίασαν στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, μια 25χρονη η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα ο εισαγγελέας άσκησε και  ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη σε βάρος και ενός ακόμα ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το θύμα στους αστυνομικούς, το βράδυ της Τρίτης είχε πάει στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Την προσέγγισε ένας νεαρός άντρας, αφγανικής καταγωγής, που  την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Ξεφεύγοντας από αυτόν η 25χρονη κοπέλα  ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Το έγκλημα που τελέστηκε στο υπόγειο διαμέρισμα έπεσε στην αντίληψη των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας.

Οι δράστες που κατάλαβαν ότι τους είχαν αντιληφθεί την άφησαν να φύγει και η 25χρονη πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter