Με Καλάθη συνεχίζει η Εθνική μπάσκετ

Με Καλάθη συνεχίζει η Εθνική μπάσκετ
Φωτογραφία Twitter
Ο Νικ Καλάθης ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Εθνικής μπάσκετ, η οποία συνέχισε για δεύτερη μέρα την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωμπάσκετ, που θα αρχίσει σε 30 μέρες σε τέσσερις χώρες (Ιταλία, Γερμανία, Γεωργία, Τσεχία).
Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο παρακολούθησαν τη σημερινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν είχαν δικαίωμα να γυμναστούν πριν την Πέμπτη, αφού ο κανονισμός του ΝΒΑ περιορίζει τη συμμετοχή τους (όπως και του Τάιλερ Ντόρσεϊ) σε 28 ημέρες προετοιμασίας, πριν τους αγώνες.
Μικροπροβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, ενώ στους παίκτες που ξεκίνησαν χθες το πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα δύο μικρότερα αδέλφια της οικογένειας Αντετοκούνμπο (Κώστας, Άλεξ).
Η Εθνική θα δώσει τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας στις 9 και 11 Αυγούστου με αντίπαλο την Ισπανία, πρώτα στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Μαδρίτη.
Στις προπονήσεις μετέχουν με τον Δημήτρη Ιτούδη και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Λευτέρης Μαντζούκας, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιώργος Τανούλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter