Με καθυστέρηση η έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Με καθυστέρηση η έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Κατόπιν εορτής και μετά από αρκετό καιρό έδωσε εντολή η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη να πραγματοποιηθεί έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Αν και το ένταλμα σύλληψης εξεδόθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αστυνομικοί δεν είχαν λάβει μέχρι και σήμερα εντολή να πραγματοποιήσουν κατ’ οίκον έρευνα, όταν τελικά έλαβαν τη σχετική εντολή από την ανακρίτρια Κάτι που επισήμαιναν και οι ίδιοι με επιστολή που απέστειλαν στον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ και δημοσιεύτηκε στο bloko.gr.

Διαβάστε επίσης: Έπαιζαν καθυστέρηση, χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία

Επίσης οι αστυνομικοί δεν κατάσχεσαν ούτε ερεύνησαν ούτε το κινητό τηλέφωνο του Λιγνάδη ούτε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Μάλιστα για μέρες ολόκληρες κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τον ορυμαγδό των καταγγελιών, έχοντας τον απαραίτητο χρόνο να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η έρευνα βέβαια προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, καθώς ο δικηγόρος βρισκόταν με τον εντολέα του στις φυλακές Τρίπολης όταν του κοινοποιήθηκαν οι ανακριτικές πράξεις και για το λόγο αυτό υπέβαλλε αίτημα αναβολής της κατ’ οίκον έρευνας, επαναφέροντας το αίτημα του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του κατηγορουμένου. Συγκεκριμένα ενώ ο Αλέξης Κούγιας επισκεπτόταν τις φυλακές Τριπόλεως έλαβε τέσσερις κλήσεις από την 19η Τακτική Ανακρίτρια με τις οποίες εκαλείτο να είναι παρών στις 15.00 στο σπίτι του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, γιατί, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, θα διενεργείτο παρουσία του κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter