Με κλειστά τα σχολεία εγκύκλιος Κεραμέως για εκκλησιασμό για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Με κλειστά τα σχολεία εγκύκλιος Κεραμέως για εκκλησιασμό για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Με την ατομική ευθύνη να αποτελεί την μοναδική απειλή σύμφωνα με την τακτική της κυβέρνησης για την άρση του ανοίγματος του λιανεμπορίου, των σχολείων κλπ ακόμα μια αντίφαση έρχεται αυτή την φορά από το Υπουργείο Παιδείας την ώρα που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το άνοιγμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε εγκύκλιο για την λειτουργία των σχολείων την ημέρα των Τριών Ιεραρχών μεταξύ άλλων το υπουργείο Παιδείας δίνει την δυνατότητα στο Σύλλογο Διδασκόντων να αποφασίσει αν θα παραστεί αντιπροσωπεία μαθητών στο εκκλησιασμό του ναού της περιοχής που βρίσκεται το σχολείο 

Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο αναφέρει τα εξής : «Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα, στην περιοχή, υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid 19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας».

Και αυτό την ώρα που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει με το άνοιγμα της Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γυμνάσια Λύκεια).

https://www.documentonews.gr/filegrid/2021/01/21/60096b2f825e6376b26a31a3.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter