Με κορονοϊό και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Νοσηλεύεται στην ΜΑΦ του Ευαγγελισμού

Με κορονοϊό και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Νοσηλεύεται στην ΜΑΦ του Ευαγγελισμού

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. 

«Με πίστη στο Θεό, θα νικήσουμε» το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε κλίνες covid. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος είχε βγει αρνητικός σε δυο rapid test, τα οποία υπεβλήθη μετά το τέλος των εργασιών της τελευταίας Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ανφέρει:

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.Κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα στις 07:40 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου υποβάλλεται και σε εξετάσεις.

Σύντομα θα ακολουθήσει νεώτερο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του.

Αρνητικός στο τεστ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ίδια ώρα σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Ωστόσο, πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως επισημαίνεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter