Με κορονοϊό και ο κορυφαίος παίκτης βόλεϊ στον κόσμο, Έρβιν Νγκαπέ

Με κορονοϊό και ο κορυφαίος παίκτης βόλεϊ στον κόσμο, Έρβιν Νγκαπέ

Ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή βολεϊμπολίστας στον κόσμο, ο Γάλλος Έρβιν Νγκαπέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ζενίτ Καζάν, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ρωσικού πρωταθλήματος πήγε στην πατρίδα του για λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά όταν επέστρεψε στο Καζάν διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ομάδα του Καζάν αλλά και ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στο instagram.

«Εξετάστηκα για covid19 και βρέθηκα θετικός πριν από μία εβδομάδα. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι πλέον πίσω μου, περνώντας τρεις περίπλοκες μέρες αλλά τώρα πέρασε αφού θα βγω από το νοσοκομείο σε μία εβδομάδα. Όλοι εσείς μείνετε σπίτι, δε συμβαίνει μόνο στους άλλους» έγραψε ο Γάλλος ακραίος.

Από πλευράς Ζενίτ, ο εκτελεστικός διευθυντής Όλεγκ Μπρισγκάλοφ τόνισε: «Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου δώσαμε λίγες μέρες άδειας στους αθλητές μας, στην οποία ο αθλητής μας Έρβιν Νγκαπέ πήγε στη πατρίδα του στη Γαλλία. Το πρωί που επέστρεψε μίλησε με τον γιατρό της ομάδας και του ανέφερε ότι κρύωσε. Ο γιατρός του επέβαλε να κάτσει σπίτι του και να μην βρεθεί με κανένα. Ειδικό ασθενοφόρο πήρε και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει ακόμα σε καλή κατάσταση. Να τονιστεί ότι δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Έρβιν να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter