Με κορονοϊό ο Σκωτσέζος βοηθός διαιτητή του ντέρμπι των «αιωνίων»

Με κορονοϊό ο Σκωτσέζος βοηθός διαιτητή του ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο βοηθός διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, Ντέιβιντ Ρουμ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Σκοτσέζος επέστρεψε από την Ελλάδα και όπως αναφέρουν οι Βρετανοί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε απομόνωση.

Ο Ρουμ υποβλήθηκε σε τεστ την περασμένη Τετάρτη και αφού βρέθηκε θετικός δεν ορίστηκε στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακο του πρωταθλήματος της Σκοτίας.

Ο Μπόμπι Μάντεν, ο διαιτητής του ντέρμπι των «αιωνίων» αν και είχε δυο αρνητικά τεστ, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο Ρος Κάουντι – Σέλτικ ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να διευθύνει την αναμέτρηση.

 Αντίθετα με τον ρέφερι ο δεύτερος βοηθός του στο ελληνικό ντέρμπι, Γκρέιμ Στιούαρτ παρά το γεγονός ότι είχε επίσης δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό, όπως και ο Μάντεν, το Σάββατο (20/2) έπαιξε κανονικά επόπτης στον αγώνα της Χιμπέρνιαν με αντίπαλο τη Χάμιλτον.

Μάλιστα η ομοσπονδία της Σκωτίας για την γκάφα της, εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη και από τις ομάδες, γιατί όπως αναφέρει έπρεπε ο Στιούαρτ, αν και είχε δυο αρνητικά τεστ, να μην ήταν βοηθός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter