Με κυβερνητική εντολή συμπαραστάθηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, στον εμβολιασμένο Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ

Με κυβερνητική εντολή συμπαραστάθηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, στον εμβολιασμένο Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ

«Τιμές» στον έκπτωτο μονάρχη Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ που εμβολιάστηκε χθες στην Ναύπακτο, απέδωσε με την παρουσία του , χωρίς ίχνος ηθικής αναστολής και με την άδεια του Υπουργείου Υγείας , ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Η σπουδή του να μεταβεί στο Ναύπλιο για να υποδεχθεί τον τέως βασιλιά που πήγε να εμβολιαστεί, χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη ως προκλητική και προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση πολιτών και τοπικών παραγόντων .

Κι αυτό διότι την ώρα που η Πάτρα , η Ηλεία και η ευρύτερη περιοχή βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω της ανεξέλεγκτης μετάδοσης του covid 19 με τους πολίτες να βιώνουν την οικονομική κρίση και τα «σκληρά» περιοριστικά μέτρα , ο κ. Καρβέλης συμπεριφερόμενος – όπως καταγγέλλεται – προσβλητικά στο Σύνταγμα της χώρας , υποδέχθηκε επίσημα έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία απολύτως θεσμική ιδιότητα.

Η παρουσία του κ. Καρβέλη στον εμβολιασμό του «Κοκού» ήταν σε γνώση της κυβέρνησης καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας :

«Η παρουσία μου εκεί ήταν σε γνώση του υπουργείου Υγείας. Η παρουσία μου ήταν εντελώς συμβολική και ανθρώπινη προς έναν παλαιό θεσμό της χώρας. Οι άνθρωποι δεν ζήτησαν κάτι ούτε καμία ιδιαίτερη μεταχείριση. Ηταν ιδιαίτερα ευγενικοί και συμπεριφέρθηκαν πολύ απλά όπως όλοι οι άλλοι πολίτες που είχαν έρθει να εμβολιαστούν. Μάλιστα το ραντεβού του εμβολιασμού ήταν μόνον για τον τ. βασιλιά. Σε μία σύντομη συνομιλία που είχα με την τ. βασίλισσα μου ανέφερε ότι περιμένει τη δική της σειρά για να κάνει το εμβόλιο. Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα που προσφέρεται για τόση συζήτηση και ανέξοδο σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».-

Διαβάστε εδώ 

Πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter