Με Λύρατζη η ενδεκάδα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο

Με Λύρατζη η ενδεκάδα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε επισήμως γνωστή την ενδεκάδα της Εθνικής για το φιλικό με το Μαυροβούνιο (21:00),δίνοντας φανέλα βασικού στο Λευτέρη Λύρατζη που θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με την Εθνική ανδρών.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε σχέση με το παιχνίδι με την Ρουμανία άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Ρότα, τον Μάνταλο, τον Λημνιό και τον Γιακουμάκη έχοντας επιλέξει Λύρατζη, Μπακασέτα, Δουβίκα και Παυλίδη.

Οι Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας,Μπουχαλάκης, Πέλκας  και Σιώπης  φαίνεται πως δύσκολά θα βγαίνουν από την ενδεκάδα αποτελώντας τον βασικό κορμό της ομάδας μαζί και με τον Μπακασέτα που δεν ειναι στο αρχικό σχήμα με την Ρουμανία

Η ενδεκάδα της εθνικής σε διάταξη 4-3-3 Βλαχοδήμος – Λύρατζης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος,Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας – Πέλκας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Οι αναπληρωματικοί:

Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Νικολάου, Κυριακόπουλος, Γούτας, Γιακουμάκης, Αλεξανδρόπουλος, Κουλούρης, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Μάνταλος.

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημαντικό αγώνα με την ισχυρή Πορτογαλία στην Τρίπολη (“Θ. Κολοκοτρώνης, 29/03, 19:00), την οποία υποδέχεται ως πρώτη του ομίλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος εστίασε:Στην ανάγκη να επιδείξει η ελληνική ομάδα τη μέγιστη δυνατή αγωνιστική διάθεση.

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και είναι σημαντικό ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι υγιείς και έτοιμοι για τον σημαντικό αγώνα με την Πορτογαλία.

Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες σε αυτόν τον θεσμό τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να επιδείξουμε τη μέγιστη δυνατή αγωνιστικότητα και να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση που θέλουμε και μπορούμε. Κάνοντας τα παραπάνω έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη συνέχεια”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter