Με μαθηματικά Κεραμέως ο Πέτσας δικαιολογεί τη νέα σκανδαλώδη καμπάνια

Με μαθηματικά Κεραμέως ο Πέτσας δικαιολογεί τη νέα σκανδαλώδη καμπάνια

«Είναι ελάχιστο το ποσό» είπε στην Ολομέλεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη νέα λίστα που θα φέρει το όνομά του, ισχυριζόμενος παράλληλα πως το ποσό που θα οδηγηθεί στα κανάλια και όχι στο ΕΣΥ ή στην κατεστραμμένη Καρδίτσα αντιστοιχεί στο 0,029% του συνολικού πακέτου που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη.

Παραβλέποντας τα 20 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για τις δύο πρώτες καμπάνιες αναφορικά με την πανδημία αλλά και την απαλλαγή των καναλαρχών από την υποχρέωση καταβολής της δόσης για τις άδειες συνολικού ύψους 21 εκατ. ευρώ, ο Στέλιος Πέτσας αποπειράθηκε να εξαπατήσει και πάλι την κοινή γνώμη με τρόπο που θυμίζει έντονα τις μαθηματικές αλχημείες της Νίκης Κεραμέως για τον μέσο όρο παιδιών ανά τάξη.

«Είναι ελάχιστο το ποσό» έκρινε και πρόσθεσε ότι τα 2 εκατ. ευρώ που θα δοθούν μόνο στα κανάλια ισοδυναμεί με το 0,029% των 6,8 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενίσχυση της οικονομίας. Πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται μια επαγγελματική εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό, καθώς «η πρώτη καμπάνια έδειξε ότι έσωσε ζωές».

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, προσπαθώντας να απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα περί υιοθέτησης πρακτικών Όρμπαν, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Χρ. Καλογρίτσα, ο οποίος αποδεικνύεται επιχείρημα πασπαρτού κάθε φορά που η κυβέρνηση πιέζεται λόγω των πολλαπλών σκανδάλων διασπάθισης δημόσιου χρήματος. «Εμείς θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες, δεν θέλουμε να χειραγωγήσουμε, θέλουμε να σώσουμε ζωές» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter