Με μηνύσεις απαντά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον διασυρμό του από ΜΜΕ λόγω του ρόλου του

Με μηνύσεις απαντά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον διασυρμό του από ΜΜΕ λόγω του ρόλου του

Σκληρή απάντηση δίνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην “Espresso” και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που τον παρουσίαζαν να συμμετέχει σε όργια με νεαρά κορίτσια και κοκαΐνη. Λέει μάλιστα ότι  έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον τους. 

Για μερικά κλικ και λίγα φύλλα παραπάνω χρησιμοποιήθηκαν σκηνές από την ταινία με παραπλανητικούς τίτλους και μόνο μέσα στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι πρόκειται για ρόλο και όχι για την πραγματικότητα. Γνωστό άθλιο “τρικ” για να παραπλανήσει κάποιος τους αναγνώστες και να κερδίσει εις βάρος του “θύματος” – προσώπου που αναφέρεται στο ρεπορτάζ. 

Διαβάστε την ανάρτηση του καλλιτέχνη στο Facebook:

Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου.

Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία. Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο “Netflix”, υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου. Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά. Είναι, ωστόσο, αδιανόητο, κατά την άποψή μου, να αναγκάζομαι να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου έναντι αυτού του «είδους» του Τύπου που έχει πλέον φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου ρυπαρότητα, η οποία καταστρέφει συνειδητά και κατ’ επάγγελμα τον πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογενειακής ζωής ανθρώπων. Οι υπεύθυνοι για αυτή την αθλιότητα δεν σκέφτηκαν καν τον αντίκτυπο που θα είχε η πράξη τους στην ψυχική υγεία των οικείων μου, των παιδιών μου και των στενών μου συγγενών. Το ζήτημα αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανέναν και ειδικά τους επίσημους φορείς, τις ανεξάρτητες και τις δικαστικές αρχές, τις οποίες καλώ να επιληφθούν άμεσα της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, ως προς τη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμιση.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=225521521313973&id=100015683796987

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης  παίρνει μέρος στην τηλεοπτική σειρά: Suburra: Blood on Rome η οποία προβάλλεται από το Netflix. Εκεί, υποδύεται έναν διεφθαρμένο οικονομικό αξιωματούχο του Βατικανού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter