Με μια αιμοδοσία ο Κασιδιάρης με μια χούφτα ομοϊδεάτες του νομίζουν ότι θα ξεπλύνουν τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής (Photos)

Με μια αιμοδοσία ο Κασιδιάρης με μια χούφτα ομοϊδεάτες του νομίζουν ότι θα ξεπλύνουν τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής (Photos)

Μέλη της «τοπικής Αθηνών» της Χρυσής Αυγής παρέα με τον βουλευτή Αττικής και υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη πραγματοποίησαν χθες εθελοντική αιμοδοσία στο νοσοκομείο “Ελπίς”. όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης. 

Μια χούφτα χρυσαυγίτες προσπάθησαν να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο και να πείσουν κάποιους αφελείς ότι  «θα συνεχίσουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Άξιο σχολιασμού είναι κατ’ αρχάς, ότι οι χρυσαυγίτες αυτή τη φορά δεν τόλμησαν να μας πουν ότι προσέφεραν αίμα «μόνο για Έλληνες», όπως με απύθμενο θράσος κραύγαζαν την εποχή των ανενόχλητων τραμπουκισμών και δολοφονικών επιθέσεών τους κατά μεταναστών ή πολιτικών αντιπάλων τους.

Ωστόσο, τέτοιου είδους δήθεν συμβολικές ενέργειες στόχο έχουν να “ξεπλύνουν” τα όσα άθλια κάνουν μέλη και συμπαθούντες της νεοναζιστικής συμμορίας ενόψει της τελικής ευθείας της δίκης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και άλλων, νέων “ανδραγαθημάτων” τους, με πιο αποτρόπαιο την πρόσφατη δολοφονία ενός Αλβανού εργάτη στη Λευκίμμη Κέρκυρας από μέλος της Χρυσής Αυγής. Δεν πείθουν όμως και πολλούς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter