Με Μπουχαλάκη σκόρερ, ο Ολυμπιακός πέρασε 2-1 από τον Αρη

Με Μπουχαλάκη σκόρερ, ο Ολυμπιακός πέρασε 2-1 από τον Αρη

Ο Ολυμπιακός με ηγέτη τον Φορτούνη που σέρβιρε γκολ και σκόρερ τον Μπουχαλάκη που σημείωσε και τα δύο γκολ πήρε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Αρη με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League 1. Με τη νίκη τους αυτή οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν μόνοι στη κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα διατήρησαν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα.

Ο Αρης μπήκε στο ξεκίνημα του αγώνα πιο δυνατά και προσπάθησε να κλείσει τον Ολυμπιακό ο οποίος όμως ήταν πολύ επικίνδυνος όταν έκλεβε τη μπάλα κι έβγαινε στη αντεπίθεση. Κάπως έτσι δημιούργησε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 10’ με τον Ελ Αραμπί και στο 16’ με τον Φορτούνη για να ανοίξει το σκορ…

Πάντως στο 29’ από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη κεφαλιά του Σεμέδο και προβολή του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ (0-1)…

Στη συνέχεια ο Αρης προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά δεν μπορούσε να φθάσει με αξιώσεις στην εστία του Σα.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τον Αρη όταν στο 47’ ο Φορτούνης και πάλι σε ξαφνική αντεπίθεση βρήκε τον Μπουχαλάκη που με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ στο ματς και δεύτερο της ομάδας του κι έγραψε το 0-2.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του σκορ και οικονομία δυνάμεων αφού την ερχόμενη Τρίτη σίνουν ένα κρίσιμο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ στη Γαλλία. Από την πλευρά του ο Αρης βγήκε για τα καλά μπροστά για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς αλλά παρά τα πολλά κόρνερ που κέρδισε δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει. Αντίθετα στο 72’ λίγο έλειψε ο Ελ Αραμπί να κάνει το 0-3. Τελικά ο Μπερτόλιο που μόλις είχε μπει αλλαγή ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση για τον Αρη και με πλασέ μείωσε στο 74’ σε 1-2…

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα για την ισοφάριση και τον κουρασμένο Ολυμπιακό να προσπαθεί να κρατήσει τη νίκη, την οποία πήρε τελικά με 2-1.

Στις καθυστερήσεις συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι οι Μπεναλουάν και Κάιπερς και το παιχνίδι διακόπηκε για τρία λεπτά.

Ο Κροάτης ρέφερι Ιβάν Μπέμπεκ «κιτρίνισε» τους Σεμέδο, Σισέ, Φορτούνης.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Γκάνεα), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα (69’ Μπερτόλιο), Γκαρσία (57’ Σίλβα), Γκάμα, Μάνος (57’ Λόπεθ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Μπουχαλάκης (97’ Πέπε), Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (83’ Βρουσάι), Λοβέρα (63’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (83’ Κάιπερς)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter