Με μώλωπες, εκδορές και κολάρο ο Ινδαρές και οι γιοι του

Με μώλωπες, εκδορές και κολάρο ο Ινδαρές και οι γιοι του

Σε πλήρη ιατρικό έλεγχό υποβλήθηκαν χθες στον Ερυθρό Σταυρό ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, όσο και οι δύο γιοί του που συνελήφθησαν από την αστυνομία στο σπίτι τους το οποίο βρίσκεται δίπλα στην κατάληψη που εκκενώθηκε στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr και τα τρία μέλη της οικογενείας έφεραν μώλωπες και εκδορές ενώ στον πατέρα τους διαπιστώθηκε και κάκωση αυχενικής μοίρας με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η χρίση κολάρου .

Να σημειωθεί ότι τόσο ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, όσο και οι δύο γιοί του τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία ανάμιξή τους με την κατάληψη και καταγγέλλουν κακοποίηση από την αστυνομία, την οποία προτίθενται να μηνύσουν.

Η υπεράσπιση της οικογένειας Ινδαρέ αναφέρει ότι τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, βγήκαν στο παράθυρο για να δουν τι συμβαίνει, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, το πρωί της Τετάρτης. Τα ΜΑΤ χτύπησαν το κουδούνι και ζήτησαν από τον σκηνοθέτη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να περάσουν στο διπλανό κτίριο. Ο Δημήτρης Ινδαρές θέλησε να μάθει εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης ή αν παρίσταται εισαγγελέας, με τους αστυνομικούς να απαντούς αρνητικά, κάτι που οδήγησε τον σκηνοθέτη να τους απαγορεύσει την είσοδο.

Στη συνέχεια, οι δύο γονείς και τα δύο παιδιά της οικογένειας ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού, διότι άκουσαν βήματα. Εκεί, είδαν δυνάμεις των ΜΑΤ που άρχισαν να χτυπούν τόσο τον σκηνοθέτη, όσο και τους δύο γιους, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες, με τη σύζυγο του σκηνοθέτη να διαμαρτύρεται για όσα συμβαίνουν, ακούγοντας, σύμφωνα με την υπεράσπιση της οικογένειας, την ατάκα: «θα σε πετάξω από τη σκάλα». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter