Με νέες κινητοποιήσεις απειλούν οι δικηγόροι της χώρας

Αιχμή του δόρατος για τον δικηγορικό κλάδο, το νέο ασφαλιστικό αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή ερμηνευτικών εγκυκλίων , όπως π.χ. αυτή που αφορά στο ηλεκτρονικό παράβολο.

Αύριο, συγκαλείται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας προκειμένου, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, "να πάρει αποφάσεις για τη δικαστική αντιμετώπιση του ζητήματος".

Ολόκληρη η ανακοίνωση των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων «Συγκαλείται το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (οδός Ακαδημίας, αριθ. 60), η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Μεταξύ άλλων, η Ολομέλεια, θα συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό, τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των ερμηνευτικών εγκυκλίων και θα πάρει αποφάσεις για την δικαστική αντιμετώπιση του ζητήματος»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.