Με νέο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιάνης Βαρουφάκης – Τι σημαίνει το «ΜέΡΑ 25»

Με νέο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιάνης Βαρουφάκης – Τι σημαίνει το «ΜέΡΑ 25»

Ο Γιάνης Βαρρουφακης προανήγγειλε το νέο του κόμμα, με το οποίο θα κατέβει στις εθνικές και τις ευρωεκλογές και το οποίο θα ονομάζεται «ΜέΡΑ 25».

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Star, πρόκειται για ένα ελληνικό κόμμα, το οποίο έχει στόχο να κατεβεί σε όλες τις εκλογές και η ονομασία του προέρχεται από τις λέξεις Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι είναι δύο οι πιθανότητες για τις ερχόμενες εκλογές.

«Η μία είναι το Φθινόπωρο μετά από τις γιορτές και τα πανηγύρια για τη δήθεν έξοδο από το μνημόνιο, δεύτερη πιθανότητα για μένα, αν οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ευνοϊκές για τον κύριο Τσίπρα, είναι 19 Μαίου διπλές κάλπες», υποστήριξε ο ίδιος, ενώ σε ερώτηση τι νόημα έχει να πολιτεύεται ως αντιμνημονιακός, όταν τον Αύγουστο η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια, εμφανίσθηκε βέβαιος ότι θα έχουμε μνημόνια για δεκαετίες.

«Εννοείται τον Αύγουστο του 2060. Γιατί ο χρεοδουλοπαροικία, που είναι το ζητούμενο, αυτή τη στιγμή είμαστε με τετραπλή χρεοκοπία. Κράτος, Τράπεζες, οικογένειες, επιχειρήσεις. Αυτό που σταματά τον Αύγουστο είναι να εισπράττουμε, παίρνουν οι δανειστές από μια τσέπη αν πηγαίνει στην άλλη», υποστήριξε.

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματός του θα γίνει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου το απόγευμα στο Θέατρο Ιλίσια, χωρίς να προβλέπεται συνεργασία με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter