Με ομόλογα Novartis το «πόθεν έσχες» Πικραμμένου

Σε 207.619 ευρώ ανέρχονται τα εισοδήματα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου και της συζύγου του, ενώ ο ίδιος διαθέτει πλούσιο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ομόλογα ακόμη και στη Novartis τα οποία ανήκουν στη σύζυγό του.

Πιο αναλυτικά ο Παναγιώτης Πικραμμένος διαθέτει ομόλογα στην Deutse Telecom με αξία κτήσης τα 43.280 ευρώ και διαχειριστή την Alpha Private Bank, ομόλογα αξίας 58.000 ευρώ στην Goldman Sachs, στην Siemens FINANCIERINGSMAT, στην Colgate, τη Nestle, κτλ.

Εκείνο όμως που είναι εντυπωσιακό είναι πως η σύζυγος του Παναγιώτη Πικραμμένου διαθέτει ομόλογα στη Novartis με αξία κτήσης τα 24.722 δολάρια και αξία αποτίμησης τα 22.153 δολάρια. Όπως αναφέρεται στη δήλωση από δωρεά του πατέρα της συζύγου του. Από δωρεά η σύζυγός του διαθέτει ομόλογα και σε άλλες εταιρείες όπως η Bayer, η Daimler, κτλ.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε αρχικά εμπλακεί στην υπόθεση Novartis αλλά η δικογραφία ως προς το σκέλος που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση πόθεν έσχες

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.