Με ΟΠΚΕ και κλούβες η νέα φοιτητική χρονιά στο ΑΠΘ (Photos)

Με ΟΠΚΕ και κλούβες η νέα φοιτητική χρονιά στο ΑΠΘ (Photos)

Κινητοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο ΑΠΘ. Η κινητοποίηση αφορούσε τόσο στην εγκατάσταση τουρνικέ στην είσοδο του κτηρίου της Διοίκησης του ΑΠΘ, όσο και στο γενικότερο κλίμα αστυνομοκρατίας που επικρατεί στο ίδρυμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών στο documentonews.gr, όσο η σχολή ήταν κλειστή λόγω δεκαπενταύγουστο στις εισόδους του κτηρίου της διοίκησης εγκαταστάθηκαν τουρνικέ (συστήματα ελεγχόμενης εισόδου). Για την εγκατάσταση των συστημάτων, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι φοιτητές στο documentonews.gr δεν πάρθηκε σχετική απόφαση συγκλήτου, όπως προβλέπει ο κανονισμός του Ιδρύματος.

Η Δευτέρα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα της λειτουργίας του πανεπιστημίου μετά το καλοκαίρι. Οι φοιτητές γυρνώντας από τις διακοπές τους συνάντησαν έκπληκτοι ομάδα ΟΠΚΕ μπροστά από την Πρυτανεία της σχολής.

Τόσο η παρουσία της ΟΠΚΕ στην Πρυτανία, όσο και η μόνιμη παρουσία ΜΑΤ στο Βιολογικό και η εμφάνιση κλούβας κατά τις απογευματινές ώρες στην Πρυτανεία, προβληματίζει τους φοιτητές που πλέον αισθάνονται ανασφάλεια από το κλίμα αστυνομοκρατίας που επικρατεί στις σχολές τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter