Με όπλο την αστυνομική βία πορεύεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με όπλο την αστυνομική βία πορεύεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα δεδομένα που έρχονται στη δημοσιότητα για τη καταδρομική επέμβαση των ΜΑΤ και των εκαβιτών σε οικία στο Κουκάκι την Τετάρτη παραβιάζοντας όλα τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών είναι πλέον σοκαριστικά.

Οι εγγραφές σε δύο νοσοκομεία της Αθήνας περιστατικών υπέρμετρης βίας από τους πραιτωριανούς του Χρυσοχοΐδη στη μία μάλιστα των περιπτώσεων πυροβολισμός εξ’ επαφής γυναίκας στο αριστερό στήθος και τραυματισμός της με πλαστική σφαίρα, είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.

Οι πραιτωριανοί του υπουργού προστασίας του Πολίτη ακούν καθημερινά παράνομη και αντισυνταγματική βία κατά ανυπεράσπιστών πολιτών και καλύπτονται από τον αυτόν, που δεν βλέπει τίποτα και θεωρεί όλες αυτές τις ενέργειες νόμιμες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα φιλικά προς αυτήν Μέσα Ενημέρωσης αποκρύπτουν τα πραγματικά περιστατικά λέγοντας συνεχώς ψέματα.

Παραβιάζουν συνεχώς θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το οικογειακό άσυλο και ο αδίστακτος Χρυσοχοΐδης καλυπτόμενος από τον πρωθυπουργό σφυρίζει αδιάφορα.

Έχουν επιβάλλει στη χώρα τον τρόμο και μια αδίστακτη αστυνομική βία που δεν έχει προηγούμενο.

Οι δημοκρατικοί πολίτες, τα πολιτικά κόμματα και οι κοινωνικοί φορείς πρέπει να αντιδράσουν και να εναντιωθούν άμεσα και έμπρακτα στην φασιστική κατηφόρα της κυβέρνησης. Μέσα σε πέντε μόλις μήνες έδειξε το αδίστακτο πρόσωπό της σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής, κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταστεί πλέον επικίνδυνη για τους πολίτες της χώρας και απαιτείται να εγκαταλείψει άμεσα την εξουσία.

Ο ελληνικός λαός δεν τους ψήφισε για να επαναφέρουν στη χώρα μεταξικές και μεταεμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter