Με Παλάσιος ξέφυγε από το μπλόκο του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός (0-1)

Με Παλάσιος ξέφυγε από το μπλόκο του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός (0-1)

Χάρις σε ένα εντυπωσιακό γκολ του Παλάσιος στο 74’ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” στην 3η αγωνιστική της Super League και πέτυχε έτσι τη 2η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Οι πολλές αλλαγές του Γιοβάνοβιτς αλλά και οι τραυματισμοί τα Γιάννινα (Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ) περισσότερο μπέρδεψαν τους «πράσινους» παρά φρεσκάρισαν την ομάδα τους. Ο ΠΑΣ με μαζική άμυνα μετά το 20’ κράτησε μακριά τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων και μάλλον άνετα παρά την όποια πίεση δέχθηκε, κράτησε το 0-0 το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός βγήκε πολύ πιο πιεστικός στο παιχνίδι, έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους κι έψαχνε το γκολ της νίκης. Με την είσοδο του Μαντσίνι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έγινε πιο επικίνδυνη και πιο ουσιαστική. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ της λύτρωσης όταν από σέντρα του Μαντσίνι ο Παλάσιος με εντυπωσιακό βολ- πλανέ άνοιξε το σκορ στο 74’ (0-1). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Παλάσιος από τον προηγούμενο Μάρτιο και το εντός έδρας 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο ΠΑΣ βγήκε πιο μπροστά για την ισοφάριση και απείλησε στο 86’ με τον Ροσέρο.

Ο διαιτητής Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Εραμούσποε, Τσαούσης, Τζίμας, Μλαντένοβιτς, Βιλένα, Σόρια, Τζίνο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76’ Γκάρο), Παμλίδης (89’ Μπάλαν), Τζίμας (63’ Ροσέρο), Κόντε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Μλαντέντοβιτς, Βαγιαννίδης (37’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ (73’ Βιλένα), Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς (55’ Μαντσίνι), Παλάσιος, Αϊτόρ (37’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (72’ Σπόραρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter