Με πανό διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων, τον Βασ. Κικίλια

Με πανό διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων, τον Βασ. Κικίλια

Στο Ρέθυμνο του …γύρισαν την πλάτη, αλλά στα Χανιά οι εργαζόμενοι του νοσοοκομείου υποδέχτηκαν τον Βασ. Κικίλια με πανό δοαμαρτυρίας.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων είναι η πραγματοποίηση μαζικών προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Βαρδής Γεωργιακάκης παρά το γεγονός ότι έχει ενισχυθεί το νοσοκομείο με 70 άτομα το τελευταίο διάστημα οι ελλείψεις παραμένουν τεράστιες καθώς μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό το ποσοστό των κενών ανέρχεται στο 40%, ενώ περίπου 300 άτομα εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Στο Νοσοκομείο έφθασαν με αφορμή την επίσκεψη Κικίλια και ο υπουργός Βασίλης Διγαλάκης και οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη και Μανούσος Βολουδάκης .

Ακολουθησε συνάντηση του Υπουργού με τη Διοικηση, εκπροσώπους των εργαζομένων, βουλευτές κ.ά. στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η συνάντηση ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους.

Κατα την άφιξή του στο νοσοκομείο ο κ.Κικιλιας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους συγκεντρωμένους επικουρικούς, συμβασιούχους του ΟΑΕΔ και καθαρίστριες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που εργάζονται στο Νοσοκομείο και ζητούν να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό καθώς καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες.

Τη δυσαρέσκεια των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ προκάλεσε το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα συμβασιούχων που δεν επιτράπηκε η εκπροσώπησή τους στη συνάντηση στο αμφιθέατρο.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter