Με Παπαλουκά και Διαμαντίδη ο αγιασμός της Λεοντείου Σχολής! (Photos-Video)

Με Παπαλουκά και Διαμαντίδη ο αγιασμός της Λεοντείου Σχολής! (Photos-Video)

Οι διευθυντές του Α.Ο. Λεοντείου powered by Eurohoops Academy έδωσαν το παρών στον καθιερωμένο αγιασμό της Λεοντείου Σχολής το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο προαύλιος χώρος της Λεοντείου Σχολής, στον οποίο βρίσκονται και τα προσφάτως ανακαινισμένα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, γέμισε με μαθητές, μαθήτριες, αλλά και τους γονείς τους, για το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Μετά τον αγιασμό, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Νικόλαος Νούλας ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, κατά την οποία θα αποκτήσουν γνώσεις, θα διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, θα καλλιεργήσουν δεξιότητες και θα αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό τρεις καταξιωμένοι απόφοιτοι της Λεοντείου Σχολής, ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλειος Κικίλιας, ο Υπουργός Επικράτειας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος.

Τέλος, σε κλίμα…αποθέωσης πήρε τον λόγο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα Try Outs, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν να δοκιμάσουν τις μπασκετικές τους δυνατότητες και να γίνουν μέλη του Α.Ο. Λεοντείου!

Πληροφορίες

Ε-mail: aoleonteios@eurohoops.net

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6983900500, 2102522600

Ωράριο Λειτουργίας Γραμματείας

Δευτέρα & Τετάρτη & Παρασκευή: 15:00-19:00

Τρίτη: 15:30-19:30

Πέμπτη: 15:30-20:30

Σάββατο: 09:00-17:00

Κυριακή: 09:00-16:00

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter