Με Παυλόπουλο – Τσίπρα το κατευόδιο στον Θανάση Γιαννακόπουλο (Photos)

Με Παυλόπουλο – Τσίπρα το κατευόδιο στον Θανάση Γιαννακόπουλο (Photos)

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που απέτισαν ύστατο φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – και επιφανούς επιχειρηματία- θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο, όπως έγινε τον περασμένο Ιούνιο με τον αδελφό του, Παύλο. Η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8 το πρωί.

Στην τελετή ήταν παρούσα σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», με επικεφαλής φυσικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανηψιό του εκλιπόντος. Εμφανίστηκε επίσης ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους πολυάριθμους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έπαιξε για αρκετά χρόνια στους «πράσινους» πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό. «Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα, υπήρχε τεράστιος σεβασμός», σχολίασε μέσα σε χειροκροτήματα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ταξίδεψε από τη Μόσχα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο Τσάβι Πασκουάλ από τη Βαρκελώνη και οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ντέγιαν Τομάσεβιτς από το Βελιγράδι, για να αποχαιρετίσουν τον άλλοτε εργοδότη τους. «Αυτός ο άνθρωπος και τα αδέλφια του μας δίδαξαν να αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο», σχολίασε ο Ομπράντοβιτς.







Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απεβίωσε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 88 ετών, αφού πάλεψε επί 1,5 μήνα στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το σύνθημα με το οποίο τον ξεπροβόδισαν οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν: «ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13, Θανάση, σ’ αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε… Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός».

Ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του αθλητισμού που τον αποχαιρέτισαν διακρίναμε τους Γιώργο Βαρδινογιάννη, Γιώργο Βασιλακόπουλο, Δημήτρη Σαραβάκο, Παναγιώτη Γιαννάκη, Αργύρη Πεδουλάκη, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Xρήστο Δώνη, Απόστολο Κόντο, Δημήτρη Παπανικολάου, Μιχάλη Κακιούζη, Σάββα Θεοδωρίδη και δεκάδες άλλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε στις 19 Μαρτίου έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.



Ο Θ. Γιαννακόπουλος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Υγεία» από τις 16 Ιανοαρίου, μετά από καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο. Από τότε η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί και την τελευταία εβδομάδα η υγεία του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Εκτός από το νοσοκομείο, ανακοίνωση εξέδωσε και η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ της οικογένειας Γιαννακόπουλου που ανέφερε: «Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης έχασε τον Παύλο αλλά και τον δεύτερο αδερφό του, Κώστα, το 2018 μέσα σε 40 ημέρες, κάτι που επηρέασε την ψυχολογία του. «Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες» είχε δηλώσει λίγες ημέρες μετά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter