Με πέναλτι ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Αστέρα που φωνάζει για τη διαιτησία

Με πέναλτι ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Αστέρα που φωνάζει για τη διαιτησία

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Το ματς κρίθηκε από τα… 11 βήματα, καθώς το γκολ – τρίποντο σημείωσε στο 6’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ελ Αραμπί. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε σε χέρι του Πασαλίδη μετά από σέντρα του Ραντζέλοβιτς. Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός μετρά δύο κερδισμένα πέναλτι και δύο γκολ σε πέντε ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 69’, αλλά ο Ελ Αραμπί «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Οι Αρκάδες στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 80’ ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον Μπαράλες. Ο Κουμπαράκης είδε το VAR αλλά αποφάσισε πως δεν υπήρξε παράβαση παρότι από το ριπλέι φάνηκε πως υπήρξε τράβηγμα διαρκείας στον Αργεντινό στράικερ. 

«Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος την 1η αγωνιστική. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είχαμε ευκαιρίες, όπως με τον Μαρκ, καθώς κι ένα απίθανο πέναλτι που δε δόθηκε», δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Μπόρχα Χιμένεθ, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Μετά την Τετάρτη δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τον τίτλο είναι πολλά περισσότερα από αυτά που κάναμε σήμερα. Η εικόνα μας δεν είχε καμία σχέση με αυτή που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (66’ Μασούρας), Σουντανί (66΄Βαλμπουενά), Ποντένσε, Ελ Αραμπί (92’ Γκερέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (83’ Καπίλα), Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ (67’ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ (79’ Μπαράλες).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter