Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζεται ο Παναγιώτης Μουσσάς

Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζεται ο Παναγιώτης Μουσσάς

Ο δημοσιογράφος κατηγορείται για συμμετοχή σε υπόθεση κυκλώματος φερόμενων εκβιαστών.

Στον 50χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φλεβάρη, επιβλήθηκαν – σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης – οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η υπόθεση “έσκασε” τον περασμένο χειμώνα, όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, η οποία συνεργαζόταν με τους φερόμενους ως εκβιαστές, τους κατήγγειλε ότι την εκβιάζουν για κρατικές διαφημίσεις.

Τότε δόθηκαν στη δημοσιότητα και νόμιμα καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Εκτός από τον Παν. Μουσσά κατηγορείται στην υπόθεση ο Χρ. Φράγκου, ενώ πρόσφατα απεβίωσε ο επίσης εμπλεκόμενος, Παν. Μαυρίκος.

Ο τελευταίος, που δεν είχε προφυλακιστεί, όπως και ο Φράγκου, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του κι ενώ ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.   

Οι συνήγοροι του, Θεόδωρος Μαντάς και Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσαν μετά την έκδοση του βουλεύματος που αντικαθιστά την προσωρινή κράτηση του πελάτη τους :

“Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter