Με πρακτικές… Ιράν θέλουν νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»

Με πρακτικές… Ιράν θέλουν νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»
Φωτογραφία: Patrisnews.gr

Μετά την παραίτηση του μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού, θέλουν ως νέο μητροπολίτη Ηλείας τον Επίσκοπο Ωλένης Αθανάσιο Μπαχό, με παρεμβάσεις και ανακοινώσεις που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας διάφοροι τοπικοί παράγοντες  και γνωστοί «αυτόκλητοι» σωτήρες, κάνοντας τον δύστυχο νομό να θυμίζει… Ιράν.

Δείτε επίσης: Οργή λαού στο Ιράν για τον θάνατο της Μαχσά Αμινί – Μαζικές κινητοποιήσεις και άγρια καταστολή (Photos & Videos)

Κάποιοι μάλιστα αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα των δήμων που υπηρετούν,  ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο προκειμένου να τον πείσουν να τοποθετήσει τον κ. Μπαχό στη θέση του νέου μητροπολίτη Ηλείας. Παρόμοιες ανακοινώσεις στήριξης έβγαλαν, δήμαρχοι, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, ο εμπορικός σύλλογος Πύργου και οι παλαιοί πρόσκοποι.

*** Κανείς τους όμως δεν αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο πρωτοστατούσε τον Μάρτη του 2018 μαζί με ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία στο συλλαλητήριο – φιάσκο που έγινε στον Πύργο για την Μακεδονία με την προκλητική παρουσία της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

*** Κανείς δεν αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έδειξε ποτέ το παραμικρό ενδιαφέρον για τον δύστυχο και τραγικό Ηλείο πατέρα Γιώργο Παρασκευόπουλο που έχασε στις πυρκαγιές του 2007, τα 4 ανήλικα παιδιά του, την σύζυγο και την μητέρα του… Και ότι ποτέ δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο που γίνεται στην Αρτέμιδα Ζαχάρως κάθε καλοκαίρι.

*** Ίσως γιατί τα πανηγύρια και τα εγκαίνια σε επιχειρήσεις …ακόμη και σε γήπεδα ! που καλείται να ευλογήσει κατά καιρούς ο κ. Μπαχός έχουν μεγαλύτερη αξία από την αγάπη προς τον πλησίον …

Η υποκρισία περισσεύει…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter