Με προπέτασμα καπνού κρύβουν την καταστροφή

Με προπέτασμα καπνού κρύβουν την καταστροφή

Όταν έρχονται τα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει και κρύβεται στον φιλόξενο στην κυβέρνησή του ΣΚΑΙ.

Με συνομιλητές του δύο φιλικά προσκείμενους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός τα βρήκε όλα καλά για την πορεία της κυβέρνησής του, κάνοντας αυτοκριτική μόνο για την τοποθέτηση ορισμένων διοικητών νοσοκομείων. Κατά τα άλλα δεν θυμήθηκε ούτε τον Διαματάρη και τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, ούτε τα περιβόητα «σκόιλ ελλικίκου» του υπουργού Εργασίας Βρούτση, ούτε τις λίστες του Πέτσα τις οποίες τις βρήκε άριστες χωρίς κανένα λάθος, ούτε το τραγικό λάθος στην εξωτερική πολιτική που μας έφερε στη Λιβύη σε δυσμενέστατη θέση απέναντι στην Τουρκία. Και ενώ η ελληνική οικονομία κάνει άλματα προς την καταστροφή ο Μητσοτάκης απεφάνθη ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας αλλά ότι «η χώρα είναι πιο ισχυρή παρά την βαθειά ύφεση» προκαλώντας θυμηδία.

Θέλει να κρύψει την ύφεση που όλοι εκτιμούν ότι θα φτάσει σε διψήφιο νούμερο, κρύβει τις επιπτώσεις από τον μηδενικό τουρισμό που θα έχει φέτος η χώρας μας, κρύβει την αλματώδη αύξηση της ανεργίας, κρύβει τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Documento την Κυριακή για το παρακράτος μιας παρέας ποινικών, υψηλόβαθμων ενστόλων, ανώτατων δικαστικών και πρωτοκλασσάτων πολιτικών, που έχει καταγράψει η ίδια η ΕΥΠ., κρύβει τέλος το γεγονός ότι σε έναν χρόνο διακυβέρνηση του κόμματός του εξανεμίστηκε ο πλούτος που κερδήθηκε με αίμα από τον ελληνικό λαό την τελευταία τριετία.

Για να κρύψει την καταστροφική του πολιτική στην οικονομία, τους πρώην υπουργούς και τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται σε παιδεραστία και συνεργάζονται με ένα μαφιόζικο παρακράτος, με δικαστές που καταγράφονται να υποστηρίζουν ότι στήνουν δίκες υπέρ χορηγών της ΝΔ με ανταλλάγματα. βγάζει στην επιφάνεια τον κ. Καλογρίτσα, τον οποίο το 2016 τον κατηγορούσε ως αναξιόπιστο για τα βοσκοτόπια, και να τον τοποθετήσει ξανά στη πολιτική σκηνή, πλέον ως αξιόπιστο.

Αξιώνει από τα καλοπληρωμένα από αυτόν ΜΜΕ να επενδύσουν επικοινωνιακά σε όλον αυτό τον βούρκο για να σηκώσουν παραπέτασμα καπνού ώστε να μην καταλάβει ο λαός τις άνομες πολιτικές του καθώς ανερυθρίαστα αναφέρει στους Financial Times ότι «οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν ποτέ στην Ελλάδα στη διάρκεια των μνημονίων, η τρόικα μας ζητούσε, μας ανάγκαζε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις αλλά ποτέ δεν τις είχαμε υιοθετήσει ως δικές μας και νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει τώρα».

Ταυτόχρονα όσο τα πράγματα δυσκολεύουν για την κυβέρνησή του τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η κυβέρνησή του επιστρέφουν στις παλιές μεθόδους της Δεξιάς της δεκαετίας του ’50. Μόνο που το παραπέτασμα καπνού θα φύγει και το φθινόπωρο θα φανεί το βάραθρο στο οποίο πέφτει η χώρα. Και τότε πραγματικά δεν τον σώζει κανείς. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter