Με πρόστιμο 500ων ευρώ η οικονομική ανάπτυξη κατά Μητσοτάκη (Video)

Με πρόστιμο 500ων ευρώ η οικονομική ανάπτυξη κατά Μητσοτάκη (Video)

Αδίκως περιμένατε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει επί της ουσίας στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα ή και στο σφυροκόπημα του Γιάννη Βαρουφάκη. Να μην αδικήσουμε όμως σήμερα ούτε τη Φώφη Γεννηματά ούτε τον γ.γ. του ΚΚΕ.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται ιδιαίτερα ικανός στην άρθρωση αυθόρμητου λόγου, πόσο μάλλον επιχειρημάτων πάνω σε δομημένη σκέψη…

Έτσι λοιπόν αφού προτίμησε την εικονική πραγματικότητα των τοίχων του Μεγάρου Μαξίμου, την ειρωνεία (ή και την αυτογελοιοποίηση) θέλησε να δικαιολογήσει την αύξηση του προστίμου για την παράβαση των μέτρων από τους πολίτες (για τη μη χρήση μάσκας και άσκοπης μετακίνησης) από 300 ευρώ σε 500 ευρώ!!!

Και για να μας πείσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού δεν μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως παράδειγμα τήρησης των μέτρων (η Πάρνηθα είναι αρκετά κοντά και αρκετά μακριά) είπε την μνημειώδη φράση:

«Το πρόστιμο θα αυξηθεί από τα 300 στα 500 ευρώ ώστε να μπορέσουμε να αναθερμάνουμε την οικονομία χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία»

Στην πρώτη ανάγνωση μάλλον περιμένει να γεμίσει τα ταμεία του κράτους από τα πρόστιμα γι αυτό και τα αυξάνει…

Δεν γίνεται, λες… Αποκλείεται!

Τελικά τι ήθελε μάλλον να πει ο ποιητής του Μαξίμου;

Ότι για να αποτρέψουμε αύξηση παραβατικότητας που θα έθετε σε κίνδυνο τυχόν πιο ελαστικά μέτρα, αυξάνουμε το πρόστιμο από τα 300 σε έναν ολόκληρο κατώτατο μισθό…

Τελικά, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, δεν είμαστε βέβαιοι για το τι ακριβώς εννοεί…

Μπορεί να θεωρήσει το 500άρικο και ως επένδυση…

Μητσοτάκης είναι αυτός! 

Ο πρωθυπουργός πήρε πίσω την αύξηση για δέκα μέρες!

Σημειώνεται πως μετά την σκληρή κριτική που του ασκήθηκε, όχι μόνον στη Βουλή αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση δηλώνοντας κατά την τριτολογία του ότι παραμένει το πρόστιμο που υπάρχει (300 ευρώ) για επιπλέον δέκα ημέρα.

Σημείωσε μάλιστα ότι στο διάστημα αυτό θα εκτιμηθεί η συμπεριφορά των πολιτών μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter