Με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο

Με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο

Αγχωτική νίκη για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επί του Ατρόμητου με 3-2. Η Ενωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε προβάδισμα με 2-1, ισοφαρίστηκε στο 89’ και στις καθυστερήσεις ο Ολιβέιρα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, της χάρισε τους τρεις βαθμούς.

«Είναι σκληρό. Δεν έχω λόγια, δεν έχω να πω κάτι. Δεν επιτρέπεται να δεχθούμε τέτοιο γκολ», δήλωσε ο προπονητής της Περιστεριώτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Στο 18’ ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Ανδρούτσο και ο διαιτητής έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο Τσιντώτας απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μανούσος, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Ελληνας φορ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και στο 35’ ο Βέρντε είχε δοκάρι. 

Το 1-1 έγινε στο 62’. Ο Ολιβέιρα σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Μανδά και κατέληξε στα δίκτυα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 71’. Ο Γούτας γύρισε την μπάλα στον Μανδά, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ολιβέιρα και με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 2-1.

Η ΑΕΚ μέσα σε 10 λεπτά έφτασε στην ανατροπή, αλλά το παιχνίδι είχε σασπένς. Στο 89’ ο Ανδρούτσος βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα για το 2-2!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λόπες εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάνταλος πήρε την κεφαλιά και ο Ολιβέιρα με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

«Έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι. Ο αγώνας πήρε περίεργη τροχιά, καθώς με μία αντεπίθεση ο αντίπαλος πήρε το προβάδισμα. Προχωράμε με σύνεση», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Κωστένογλου.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Παουλίνιο, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (81’ Γαλανόπουλος), Βέρντε (67’ Αλμπάνης), Ντέλετιτς (59’ Μάνταλος), Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα (49’ Στρούγγης), Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ενσικουλού (68’ Ρόσα), Μανούσος (77’ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter