Με πρωταγωνιστική τον Μακέντα, ο ΠΑΟ νίκησε 4-1 τον Βόλο

Με πρωταγωνιστική τον Μακέντα, ο ΠΑΟ νίκησε 4-1 τον Βόλο

O Παναθηναϊκός «κεντούσε» στο ματς με τον Βόλο και με πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα (δύο γκολ, μία ασίστ) επικράτησε εύκολα με 4-1. Για το τριφύλλι έκαναν επιτυχημένο ντεμπούτο άλλοι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, ο 22χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος και ο 19 χρονος μπακ Βασίλης Ζαγαρίτης.

Oι πράσινοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’. Ο Μπουζούκης με κάθετη πάσα πέρασε την μπάλα στον Νάγκι, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 1-0. Ο Μαγυάρος επιθετικός στο 18’ βρέθηκε απέναντι από τον Γκαραβέλη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει για δεύτερη φορά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου το τριφύλλι πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μακέντα. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιταλός φορ με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος ο Βόλος έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ. Ο Μουνίθ μπήκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Γέντρισεκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Μακέντα (48’) και Σένκεφελντ (49’), όμως ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και κατάφερε να μειώσει το σκορ. Στο 53’ο Γιόχανσον έχασε τη μπάλα από τον Ζοάο, αυτός έδωσε με τη μια στον Γέντρισεκ, ο οποίος με απίστευτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Ξενόπουλου (2-1). Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού απέκρουσε σουτ του Τόρες.

Στο 63’ ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Γκουαροτσένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι πράσινοι σκόραραν άλλες δύο φορές. Στο 68’ με τον Μακέντα και στο 76’ με τον Χατζηγιοβάνη.

Να βρεθεί κίνητρο

«Είναι σημαντικό που ο Ζαγαρίτης και ο Ξενόπουλος έκαναν το ντεμπούτο τους. Ήταν ένα χαλαρό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μεγάλο σκορ στο πρώτο μέρος αλλά η επιπολαιότητα μας έπαιξε ρόλο. Ήταν ένα κομμάτι που με εκνεύρισε στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι ικανοποιητικό που πετύχαμε τέσσερα γκολ. Εμείς πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Μπορεί να μην υπάρχουν κίνητρα. Πρέπει όμως να βρεις τη σοβαρότητα και διάθεση για ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσεις τους φιλάθλους. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Η ποιότητα στην εκτέλεση, στην τελική πάσα δεν πρέπει να περνάει τόσο εύκολα από μπροστά μας και να την αφήνουμε με τόση χαλαρότητα».

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας (46’ Νούνες), Σένκεφελντ, Κουρμπέλης (77’ Μπεκ), Ανουάρ, Νάγκι (77’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Λύρατζης (46’ Μπαλογιάννης), Φεράρι, Κανταμούρο, Γκουαροτσένα, Μαξ, Μουνίθ, Ζοάο (59’ Τόρες) και Γέντρισεκ (75’ Κάσες).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter