Με σημαντικές συμμετοχές το Παγκόσμιο Συνέδριο Συγκολλήσεων IIW2024, στην χώρα μας

Με σημαντικές συμμετοχές το Παγκόσμιο Συνέδριο Συγκολλήσεων IIW2024, στην χώρα μας

Στις 07 Ιουλίου 2024 είναι η επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Συγκολλήσεων στην Ρόδο, διάρκειας μιας εβδομάδας, έως τις 12 Ιουλίου 2024.

Μια μεγάλη διάκριση για την Χώρα μας, η ανάληψη της διοργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού Συγκολλήσεων / International Institute of Welding [IIW], ήδη από το έτος 2021, βρίσκεται πλέον σε φάση τελικής υλοποίησης. https://www.iiw2024.com/

Διεθνείς συμμετοχές, Εθνικές συμμετοχές σημαντικών Ελληνικών εταιρειών, Σπόνσορες και στις 3 κατηγορίες συμμετοχής, σημαντικοί Διεθνείς εκθέτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή έως και σήμερα, 1500 – 1700 σύνεδροι, η αφρόκρεμα της Διεθνούς κατασκευαστικής βιομηχανίας μετάλλων, δημιουργούν ήδη ένα κλίμα εξαιρετικής αισιοδοξίας για το εγχείρημα IIW2024 στην Ρόδο τον Ιούλιο.

Ιστορικό της Διοργάνωσης. 

Να σημειωθεί ότι με συντριπτική πλειοψηφία η Χώρα μας, μεταξύ άλλων σημαντικών υποψηφίων Χωρών, στην Γενική Συνέλευση των 55 Χωρών του Οργανισμού που έχουν δικαίωμα ψήφου (προηγμένων βιομηχανικά Χωρών), ανέλαβε για Πρώτη Φορά στην ιστορία της, την διοργάνωση του επιστημονικού, ακαδημαϊκού, τεχνικού και επιχειρηματικού Συνεδρίου αναφορικά με τις Μεταλλικές Κατασκευές και τις Συγκολλήσεις, που γίνεται στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού IIW, στην Ρόδο από τις 07-12 Ιουλίου 2024.

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου IIW2024, https://www.iiw2024.com/ , και οι παροχές στους συνέδρους.

  • Για το σύνολο του χρονικού διαστήματος από 7 έως 12 Ιουλίου

Πρόσβαση σε όλες τις Επιστημονικές, Τεχνικές επιτροπές, Συναντήσεις , Παρουσιάσεις, καθώς και το Διεθνές Συνέδριο –  όπως αναλύονται παρακάτω.

Πρόσβαση στην έκθεση της διοργάνωσης, τσάντα συνεδρίου, proceeding όλων των επιστημονικών και τεχνικών επιτροπών καθώς και δημοσιεύσεις εργασιών με τη μορφή e-book.

Όλα τα διαλείμματα καφέ (πρωί και απόγευμα), είσοδο στα κοινωνικά δρώμενα της διοργάνωσης (αναλύονται παρακάτω), φαγητού και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Εκπτωτικά κουπόνια σε συνεργαζόμενα εμπορικά μαγαζιά της περιοχής.

Εξειδικευμένες Παροχές ανά ημέρα:

  • Για τις 7 Ιουλίου 2024, ημέρα Κυριακή
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου
  • Συμμετοχή στο Συμπόσιο  Intelligent Welding Manufacturing, 10.00-18.00 (περιλαμβάνονται 2 διαλλείματα καφέ)
  • Συμμετοχή στο IIW2024 Opening Ceremony 18.00-20.00
  • Ice Breaking Event 16.00-18.00, (Συνάντηση των μελών του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων με τους για πρώτη φορά συμμετέχοντες στη διοργάνωση, για αλληλεπίδραση μεταξύ συμμετεχόντων και εύρεση κοινών συμφερόντων και σημείων ανταλλαγής απόψεων)
  • Welcome Reception στο Συνεδριακό Κέντρο, περιλαμβάνεται φαγητό σε μπουφέ και κατανάλωση ποτών από τις 20.00 -22.00

 

  • Για τις 8 Ιουλίου 2024, ημέρα Δευτέρα.
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου
  • Πρόσβαση σε όλες τις συναντήσεις των Τεχνικών Επιτροπών του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων από τις 9.00 έως 18.30 (περιλαμβάνονται 2 διαλλείματα καφέ) Κατά την διάρκεια την ημέρας πραγματοποιούνται πάνω από 15 ταυτόχρονες (παράλληλες) συναντήσεις διαφόρων τεχνικών επιτροπών. Οι Τεχνικές Επιτροπές του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων παρουσιάζονται στους ιστότοπους, ώστε να εντοπίσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Οι επιτροπές απαρτίζονται από αντιπροσώπους του Ακαδημαϊκού και Βιομηχανικού τομέα.
  • Πρόσβαση για στο κοινωνικό δρώμενο WELaDies. Συνάντηση των γυναικών του χώρου της Συγκόλλησης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων.

 

  • Για τις 9 Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου
  • Πρόσβαση σε όλες τις συναντήσεις των Τεχνικών Επιτροπών του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων από τις 9.00 έως 18.30 (περιλαμβάνονται 2 διαλλείματα καφέ) Κατά την διάρκεια την ημέρας πραγματοποιούνται πάνω από 15 ταυτόχρονες συναντήσεις διαφόρων τεχνικών επιτροπών. Οι τεχνικές επιτροπές του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων παρουσιάζονται στους ιστότοπους, ώστε να εντοπίσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Οι επιτροπές απαρτίζονται από αντιπροσώπους του Ακαδημαϊκού και Βιομηχανικού / Ναυτιλιακού τομέα.
  • Συμμετοχή στο κοινωνικό δρώμενο Ελληνική Βραδιά 20.00-22.00 . Περιλαμβάνεται μεταφορά από και προς το Συνεδριακό κέντρο στα Λουτρά Καλλιθέα, φαγητό σε μπουφέ κατανάλωση ποτών.

 

  • Για τις 10 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου
  • Πρόσβαση σε όλες τις συναντήσεις των Τεχνικών Επιτροπών του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων από τις 9.00 έως 18.30 (περιλαμβάνονται 2 διαλλείματα καφέ) Κατά την διάρκεια την ημέρας πραγματοποιούνται πάνω από 15 ταυτόχρονες συναντήσεις διαφόρων τεχνικών επιτροπών. Οι τεχνικές επιτροπές του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων παρουσιάζονται στους ιστότοπους, ώστε να εντοπίσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Οι επιτροπές απαρτίζονται από αντιπροσώπους του Ακαδημαϊκού και Βιομηχανικού τομέα.
  • Συμμετοχή στο κοινωνικό δρώμενο Gala Banquet 20.00-22.00 . Περιλαμβάνεται μεταφορά από και προς το Συνεδριακό κέντρο στο λιμάνι Μανδράκι, Δείπνο καθιστοί &  κατανάλωση ποτών.
  • Για τις 11 Ιουλίου 2024, ημέρα Πέμπτη
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου
  • Πρόσβαση σε όλες τις συναντήσεις Διεθνούς Συνέδριου με θέμα «Θαλάσσιες Ενεργειακές Υποδομές και μεταφορές»  από τις 9.00 έως 18.30 (περιλαμβάνονται 2 διαλλείμματα καφέ).
  • Για τις 12 Ιουλίου 2024, ημέρα Παρασκευή
  • Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση στην περιοχή του συνεδριακού Κέντρου.
  • Πρόσβαση σε όλες τις συναντήσεις Διεθνούς Συνέδριου με θέμα « Θαλάσσιες Ενεργειακές Υποδομές και μεταφορές»  από τις 9.00 έως 18.30 (περιλαμβάνονται 2 διαλείμματα καφέ).

Τι σημαίνει για την Χώρα μας η διοργάνωση «IIW 2024» τον Ιούλιο στην Ρόδο.

  • Αναμένεται η προσέλευση 1500 – 1700 συμμετεχόντων από όλες τις Χώρες του κόσμου, με έμφαση σε εκπροσώπους επιχειρηματικών ομίλων της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας, Ακαδημαϊκούς, Επιστημονικό προσωπικό, Εταιρείες Τεχνολογίας, Ρομποτικής, Τεχνικό προσωπικό κάθε βαθμίδας.
  • Ο προϋπολογισμός του εγχειρήματος, αναμένεται σημαντικός, και αν προστεθεί σε αυτόν και το σύνολο των ιδιωτικών δαπανών των συμμετεχόντων, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα συνδυάσουν την επέκταση της παραμονής τους στην Χώρα μας και μετά το τέλος του συνεδρίου, διαμορφώνεται ένας προάγγελος μιας εξαιρετικής σεζόν 2024 για την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.
  • Η Χώρα μας μπαίνει στον Χάρτη της Διεθνούς επιστημονικής και κατασκευαστικής κοινότητας, ειδικότερα σε ενεργειακά και έργα ναυπήγησης, καθώς και μεταλλικές κατασκευές εν γένει.
  • Στο επίκεντρο του Συνεδρίου, θα επικρατήσει η παρουσίαση Nέων Tεχνολογιών σε θέματα κατεργασίας μετάλλων.
  • Αυξάνεται με έμπρακτο τρόπο η εμπιστοσύνη των άλλων Χωρών προς την Ελλάδα, σε θέματα οικονομίας και επιχειρηματικότητας.
  • Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα, η Βιομηχανική Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα, η Ναυτιλία, η Επιστημονική Κοινότητα, αναδεικνύουν τα κοινά τους σημεία, σε επίπεδο τεχνολογίας, οικονομίας, έρευνας και καινοτομίας, σε μια Διεθνή συνάντηση και ένα Παγκόσμιο συνέδριο, με αναμενόμενες κατά μέσο όρο 1500 συμμετοχές εκπροσώπων των κλάδων, που μεταξύ άλλων αναδεικνύει και την σημαντική θέση του Συνεδριακού Τουρισμού στην Ελλάδα.
  • Αναβαθμίζεται η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των εμπλεκομένων, και αποκαθίσταται η απευθείας επικοινωνία όλων των ενδιαφερομένων με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Διεθνούς Βιομηχανικής δραστηριότητας των ενδιαφερόμενων κλάδων. Η αλληλεπίδραση των τοπικών οικονομικών δραστηριοτήτων με την Διεθνή βιομηχανική αγορά, προσδίδει μακροπρόθεσμα οφέλη, μεταξύ άλλων την προσέλκυση νέων «παικτών» στην Τεχνολογία της Συγκόλλησης και την διαρκή ενημέρωση των υφιστάμενων.
  • Ανυψώνεται το κύρος των Ελληνικής Βιομηχανίας και Ναυπηγικής Τεχνολογίας, της Έρευνας και Καινοτομίας, με ταυτόχρονη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των συμπληρωματικών πόρων, αλλά και ενδυναμώνεται η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων σε ένα ευρύ και Διεθνές εξειδικευμένο κοινό.
  • Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων [ www.wgi.gr ], αναδεικνύεται σε «παίκτη» υψηλού επιπέδου, με Διεθνή παρουσία στις σχετιζόμενες αγορές.

Ταυτόχρονα, και το Κυπριακό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων αποκτά θέση στον χάρτη της Διεθνούς Ελίτ του τομέα των συγκολλήσεων.

Να σημειωθεί ότι προγραμματίζεται να συνδυαστεί με την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου, και η παρουσίαση του Εγχειριδίου Διεθνών Μηχανικών Συγκόλλησης, (International Welding Engineer Handbook), 4 τόμων & 3.000 σελίδων στην Αγγλική γλώσσα, το οποίο θα πωλείται στην Amazon, διεθνοποιώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία μας στις Διεθνείς αγορές.

Η συμμετοχή του Φυσικού Προσώπου στη διοργάνωση, ανέρχεται σε 1.090 €.

Επικοινωνία: +30 211 10 23 901 # +30 210 55 42 609
Email: info@iiw2024.com  # info@wgi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter