Με σκόρερ τον Αραούχο η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟ

Με σκόρερ τον Αραούχο η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟ

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και κρίθηκε από ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Σέρτζιο Αραούχο (1-0).

Η Ενωση είχε να νικήσει ντέρμπι από την 1η Απριλίου 2018 και γι’ αυτό ο προπονητής της Μάσιμο Καρέρα επέλεξε να παίξει αμυντικά μετά το γρήγορο γκολ του Αργεντινού επιθετικού. Από την πλευρά τους οι πράσινοι δεν έβγαλαν αντίδραση, παρότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, και έχασαν μία κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν μπήκαν αλλαγή οι Μακέντα, Ζαχίντ.

Το μοναδικό γκολ του ντέρμπι σημειώθηκε στο 8’ και τρία λεπτά αργότερα ο Μάνταλος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ήταν άστοχος.

Στο 58’ ο προπονητής του Τριφυλλιού χρησιμοποίησε τους Μακέντα, Ζαχίντ και δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία. Ο Μακέντα βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα αλλά ο Βράνιες με τάκλιν του πήρε την… μπουκιά από το στόμα. Στη εξέλιξη της φάσης ο Χατζηγιοβάνης έκανε την προσποίηση και το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Η ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο απείλησε στην ουσία μία φορά τον Διούδη στο 82’ με τον Κριστίσιτς.

Ο Κροάτης διαιτητής Φραν Γιόβιτς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λιβάγια, Σιμάνσκ , Λόπες, Μπάρκας, Σένκεφελντ, Γιόχανσον.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (85’ Οικονόμου), Αραούχο (77’ Κλωναρίδης), Βέρντε (68’ Αλμπάνης).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Ανουάρ, Χατζηγιοβάνης (65’ Νάγκι), Μπουζούκης (58’ Ζαχίντ), Μπεκ, Καμπετσή (58’ Μακέντα).

**Ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας Γιάνε Άντερσον ήταν στο ΟΑΚΑ και τσέκαρε την κατάσταση του Γιόχανσον.

***Τα εισιτήρια που διατέθηκαν ήταν 20.374. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter