Με σκόρερ τον τερματοφύλακα του, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 97’ τον ΠΑΟ (2-2)

Με σκόρερ τον τερματοφύλακα του, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 97’ τον ΠΑΟ (2-2)
S

Απίστευτη εξέλιξη στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα να ισοφαρίζει με τον τερματοφύλακα του τον Παναθηναϊκό στο 97’ (2-2). Οι πράσινοι παρότι προηγήθηκαν με 0-2 με δύο γκολ του Μακέντα δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμειναν στη 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Ευκαιρίες έχασαν με τους Μπελόκ (16’) και Φεράντεθ (19’), ενώ στο πρώτο 45λεπτο οι πράσινοι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα επιθετικά. Ο Χατζηγιοβάνης πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, όμως τα χαλούσε στην τελική πάσα. Στο 45’ ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το σώμα του Βαλιέντε και έφυγε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι αιφνιδίασε τον αντίπαλο του σκοράροντας δύο φορές με τον Μακέντα (58’ και 59’). Ο Αστέρας αντέδρασε και μείωσε το σκορ στο 84’ με τον Φερνάντεθ. Στη τελευταία φάση του αγώνα προωθήθηκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Διούδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

O Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σίτο, Μακέντα, Νιας, Διούδη.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (73’ Αλβάρες), Καστάνιο, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπέλοκ (73’ Ιγκλέσιας), Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (63’ Τιλίκα), Ριέρα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (95’ Σάντσες), Μακέντα (82’ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter