Με σόου Μανούσου ο Ατρόμητος 2-1 τον Αστέρα

Με σόου Μανούσου ο Ατρόμητος 2-1 τον Αστέρα

Με ένα αυστηρό πέναλτι του Μανούσου (σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του) στο 89’ ο Ατρόμητος σε ένα ματς που πήρε φωτιά στο τελευταίο 15λεπτο νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στην 17η αγωνιστική της Superleague και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη επί ημερών του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της.

Το παιχνίδι ήταν κακό μέχρι το 75’ και όλα έδειχναν ότι πάει φουλ για 0-0. Όμως στο λεπτό εκείνο, ο Μανούσος… ντύθηκε Μέσι και με καταπληκτική ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ και μαζί το παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά μετά, ισοφάρισαν με τρομερή κεφαλιά του Μπαράλες.

Οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχουν δεύτερο γκολ ώσπου φθάσαμε στο 89’ και σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με τους Ανχελ και Βέλλιο ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε πέναλτι που έκανε γκολ ο Μανούσος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του…

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινες στους Βαλιέντε, Μάντσον, Κατράνη.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μάντσον, Ανδρούτσος (68′ Βέλλιος), Ουγκράι (58′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (68′ Ούμπιδες), Μανούσος.

Αστέρας (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Σουάρες, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντες, Καπίγια (12′ Μαρκ Φερνάντες, 79′ Τασουλής), Σίτο, Μπαράλες (83′ Ιγκλέσιας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter