Με σούπερ Καμαρά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Αρη

Με σούπερ Καμαρά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Αρη

Ο Μαντί Καμαρά πέτυχε δύο γκολ στο δίλεπτο 27’-28’ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο (3-1) και απέδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας πως δεν πρόκειται να τον σταματήσει τίποτα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 23χρονος μέσος από τη Γουϊνέα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο 45λεπτο, καθώς μέσα σε 11 λεπτά πέτυχε δύο γκολ (27′,28′) και μοίρασε μια ασίστ στον Μασούρα (38’), ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ των ερυθρόλευκων. 

Ο Καμαρά είχε τον ίδιο απολογισμό στην τρέχουσα σεζόν στα 40 προηγούμενα ματς που είχε αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις (Ευρώπη, Κύπελλο, πρωτάθλημα). Είχε πετύχει δύο γκολ (στο εντός έδρας 2-0 επί της ΑΕΚ και στο 0-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο) και είχε μοιράσει μία ασίστ (στο 4-1 κόντρα στην Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης»).

Ο Αρης στο 57’ είχε δοκάρι με τον Λάρσον και στο 64΄μείωσε το σκορ με τον Ιντέγε. Στο 84’ ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά τον νίκησε ο Κουέστα.

Ο Β. Μανούχος έδωσε κίτρινη κάρτα στους Σισέ, Βέλεθ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Ομάρ, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (52’ Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52’ Φορτούνης), Μασούρας (77’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (53’ Χασάν).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης (45’ Σόουζα), Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (46’ Μαντσίνι), Γκάμα (76’ Τόνσο), Λάρσον (77’ Μπα Αμπού), Ιντέγε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter