Με σπασμένα φρένα ο ΠΑΟΚ, νίκησε 2-1 και στο Αγρίνιο

Με σπασμένα φρένα ο ΠΑΟΚ, νίκησε 2-1 και στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, προηγήθηκε στο ματς του Αγρινίου (πεν. 55’ Μπαϊροβιτς), αλλά ο Δικέφαλος είναι φτιαγμένος από ατσάλι φέτος. Και με ένα ξέσπασμα στο διάστημα από το 64’ μέχρι το 67’, πέτυχε δύο γκολ με τους Βιεϊρίνια, Μάτος και κατέκτησε την 22η νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετσι, συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς τον τίτλο, ενώ διατήρησε την απόσταση ασφαλείας που τον χωρίζει από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Το γκολ της ισοφάρισης (σουτ από 40 μέτρα) είναι από τα ωραιότερα της σεζόν και ο Βιεϊρίνια με τις εμφανίσεις του οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

«Είναι μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς ένα γκολ κακώς δεν μέτρησε, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Είχαμε πολλά ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν οι παίκτες μου αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στην συνέχεια τόνισε πως «η νίκη αυτή ανήκει 100% στον Μαουρίτσιο». Ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναιτωλικό και δίκαια βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. «Σταθήκαμε πολύ καλά, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει καμία ευκαιρία. Ξέραμε ότι οι στατικές φάσεις είναι το δυνατό σημείο του και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, οι οποίοι έδωσαν τα πάντα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος», ανέφερε στις δηλώσεις του ο 43χρονος προπονητής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ :Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69′ Λουσέρο), Μπαϊροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74′ Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77′ Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87′ Ενρίκε), Λημνιός (60′ Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από το παιχνίδι έγιναν σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε καταστήματα στο κέντρο του Αγρινίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter