Με σχεδόν επταπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα η Βρετανία ανακοίνωσε την Κυριακή 61 θανάτους από κορονοϊό

Με σχεδόν επταπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα η Βρετανία ανακοίνωσε την Κυριακή 61 θανάτους από κορονοϊό

Με τον πληθυσμό της να είναι 67 εκατομμύρια ή περίπου 6,7 φορές μεγαλύτερο της χώρας μας η Βρετανία ανακοίνωσε χθες λιγότερους νεκρούς απ’ότι η Ελλάδα (76 την Κυριακή) και συγκεκριμένα 61.

Σημειώνεται ωστόσο πως ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει μόνο όσους απεβίωσαν σε χρονικό διάστημα 28 ημερών αφότου διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον ιό.

Οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 40.004 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 61 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει στοιχίσει τη ζωή σε 143.927 ανθρώπους επί συνόλου 9.845.492 μολύνσεων.

Στα νοσοκομεία της Βρετανίας νοσηλεύονταν χθες 8.079 ασθενείς με την COVID-19.

Τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί, με την επίκληση της προόδου της εκστρατείας ανοσοποίησης. Το 88% των πολιτών ηλικίας άνω των 12 ετών έχει λάβει πρώτη δόση εμβολίου για την COVID-19 και το 80% έχει εμβολιαστεί πλήρως, κατά τα πιο πρόσφατα δεδομένα. Συνεχίζεται η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων, που ξεπέρασε το 26% του πληθυσμού-στόχου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter