Με συνοδεία των ΜΑΤ έκοψαν το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ

Με συνοδεία των ΜΑΤ έκοψαν το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ

Την πρωτοφανή απόφαση να κόψουν το ρεύμα από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι πως έλαβε χθες τα ξημερώματα η ΔΕΗ.

 Γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, ειδικά εφόσον συνυπολογιστέι αυτό που καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, ότι «Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος».

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι πάρθηκε τέτοια απόφαση εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημικής κρίσης που περνάει η ελληνική κοινωνία κι ακόμα περισσότερο ότι στήθηκε ολόκληρος επιχειρησιακός σχεδιασμός προκειμένου να κοπεί το ρεύμα από ενα εργοστάσιο που παράγει προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής. Προϊόντα που ειδικά αυτή την περίοδο είναι πρώτης ανάγκης για το σύνολο της κοινωνίας. Την εξήγηση για αυτή την απόφαση δίνουν πάντως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην καταγγελία τους: «Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι…».

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

https://www.facebook.com/SEVIOME/posts/2533077323598921

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter