Με συνταγή Μητσοτάκη στοχοποιει δημοσιογράφους και ο Λιγναδης

Με συνταγή Μητσοτάκη στοχοποιει δημοσιογράφους και ο Λιγναδης

Μετά τη σκευωρία Novartis και την απαγγελία κατηγοριών κατά δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τώρα έχουμε και τη σκευωρία Λιγνάδη την οποία επίσης έστησαν δημοσιογράφοι μαζί με δικηγόρους. Ναι καλά ακούσατε είναι το νέο αφήγημα το οποίο λάνσαρε πρώτη η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκης και τώρα υιοθετεί ο κατηγορούμενος Δημήτρης Λιγνάδης.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Αλέξης Κούγια υποστήριξε ενώπιον του Δικαστηρίου στη σημερινή ακροαματική διαδικασία ότι ο Λιγνάδης «υποπτεύεται ότι την υπόθεση κατασκεύασαν η δημοσιογράφος Νάταλι Χατζηαντωνίου, η δικηγόρος Μαρία Κουρτεση και ένας κύκλος ανθρώπων». Με απλά λόγια η πλευρά Λιγνάδη χρησιμοποιεί το ίδιο κατάπτυστο επιχείρημα της σκευωρίας με τη συμμετοχή δημοσιογράφων όπως ακριβώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για την υπόθεση Novartis.

Η δημοσιογράφος Νάταλι Χατζηαντωνίου πάντως ετοιμάζεται να λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα κατά Λιγνάδη με αφορμή όσα είπε ο δικηγόρος του εναντίον της. Άλλωστε οι ισχυρισμοί αυτοί εκτός από δυσφήμηση σε βάρος της αποτελούν ξεκάθαρη στοχοποίηση από την πλευρά Λιγνάδη. Όπως έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σκάνδαλο Novartis, προκαλώντας πανευρωπαϊκές αντιδράσεις και ερωτήματα για το κράτος δικαίου στη χώρα μας. Με συνταγή Μητσοτάκη λοιπόν και ο Λιγναδης απέναντι στους δημοσιογράφους που έκαναν τη δουλειά τους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter