Με τη «γαλάζια» ταυτότητα έσπευσε να εμβολιαστεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης

Η περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάση, μπαίνει στη λίστα εκείνων που... έσπευσαν να μπουν νωρίς στη σειρά για τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού, χρησιμοποιώντας ως κριτήριο προτεραιότητας τη γαλάζια κομματική τους ταυτότητα.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ενημέρωνε τους ακόλουθούς του στο Twitter ότι εμβολιάστηκε κατά του Covid-19, αναρτώντας την ανάλογη φωτογραφία και μήνυμα που ανέφερε πως «Επιτέλους παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας». 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών δημοσιοποίησε τη διαδικασία, παίρνοντας θέση, όπως συνέβη άλλωστε και με άλλα κυβερνητικά στελέχη (ή και συζύγους στελεχών), προτάσσοντας την... κομματική του ταυτότητα, καθώς ο κ. Βλάσης ανήκει μεν στο ιατρικό πεδίο, αλλά όχι στην πρώτη γραμμή κατά τον κορονοϊού, σημειώνοντας ότι η ιδιότητά του είναι εκείνη του χειρουργού - ορθοπεδικού.

Την ίδια ώρα, χιλιάδες γιατροί -όλων των ηλικιών- συμπεριλαμβανομένων και γιατρών με υποκείμενα νοσήματα αναμένουν πότε θα εμβολιαστούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.