Με την επταήμερη εργασία η ΝΔ θα… απελευθερώσει τους εργαζομένους (Video)

Με την επταήμερη εργασία η ΝΔ θα… απελευθερώσει τους εργαζομένους (Video)

Να νιώθουν… απελευθερωμένοι οι εργαζόμενοι θέλει η Νέα Δημοκρατία δίνοντας την δυνατότητα στους ίδιους να αποφασίσουν αν θέλουν να δουλεύουν επτά ημέρες. 

Όπως είπε αρχικά η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. Κατερίνα Πατσογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha,«ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε 7ήμερη εργασία, μιλάμε για 7ήμερη λειτουργία μιας επιχείρησης».

Τότε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος έσπευσε να της επισημάνει ότι η λειτουργία δεν είναι κάτι καινούργιο, ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Εκείνη ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Μιλάμε για τη δυνατότητα όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα».

Μάταια ο κ. Θηβαίος εξηγεί πως «είναι θέμα πολιτισμού, είναι θέμα επιβίωσης, είναι θέμα παιδείας, είναι κατακτημένα πράγματα αυτά». 

Η κυρία Πατσογιάννη επέμεινε λέγοντας: «Επειδή ούτως ή άλλως αυτό συμβαίνει, αν αυτό το δεχθεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει σε αυτή την λογική εργασίας, γιατί να του το απαγορεύουμε; Θέλουμε να αφήσουμε λίγο πιο ελεύθερους τους ανθρώπους, να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα». 

Πάντως να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το θέμα της επταήμερης εργασίας ενώ στην πρόσφατη ομιλία του με τους επιχειρηματίες στην Κω μίλησε για «οδοστρωτήρα» που θα σαρώσει όλα τα εμπόδια στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter