Με την υπογραφή Λιβάγια η ΑΕΚ 3-1 τον Παναιτωλικό

Με την υπογραφή Λιβάγια η ΑΕΚ 3-1 τον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ κατάφερε στο β’ ημίχρονο να λυγίσει την αντίσταση του μαχητικού Παναιτωλικού και να πάρει τη νίκη με 3-1 στην 17η αγωνιστική της Superleague. Μια νίκη όμως, που προβλημάτισε και πάλι, καθώς ο «δικέφαλος» πραγματοποίησε μια ακόμα μέτρια εμφάνιση που προκάλεσε δυσφορία στους οπαδού της που πήγαν σήμερα (5/1) στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

Πρόσωπο του αγώνα αναδείχθηκε και πάλι για την Ενωση, ο Κροάτης Μάρκο Λιβάγια ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (στο 27’ με πέναλτι που κέρδισε ο Σαμπανάτζοβιτς και στο 56’ με σουτ) αλλά κυρίως έκλεψε την παράσταση στο 83’ όταν κέρδισε πέναλτι αλλά αντί να το εκτελέσει ο ίδιος και να κάνει χατ τρικ έδωσε την μπάλα στον Βένρτε να το χτυπήσει εκείνος και ο Ιταλός έγραψε το τελικό 3-1.

Χαρακτηριστικό της μέτριας εμφάνισης της ΑΕΚ είανι το γεγονός πως στο πρώτο μέρος μόλις μια φορά κατάφερε να πατήσει την περιοχή του Παναιτωλικού και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε στο σκορ.

Στο β’ μέρος η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως αφού ο Λιβάγια ήταν απολαυστικός όποτε ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα. Ο Κροάτης με κεφαλιά στο 56’ μετά από κόρνερ του Βέρντε έκανε το 2-1 και έδιωξε γρήγορα τη γκρίνια από την εξέδρα και το άγχος από τους συμπαίκτες του και τελικά με το πέναλτι στου Βέρντε στο 83’ η ΑΕΚ έφθασε στη νίκη αλλά θα πρέπει να αλλάξει πολλά στην απόδοση της αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα κόντρα στον λαβωμένο ΠΑΟΚ…

Ο διαιτητής Τάσης κιτρίνισε τους Οικονόμου, Σαμπανάτζοβιτς, Κρίστισιτς, Ντέλετιτς, Ντουάρτε, Ταχάρ

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς (46’ Σιμόες), Κρίστισιτς, Ντέλετιτς (46’ Βέρντε), Αλμπάνης (84’ Μάνταλος), Λιβάγια, Γιακουμάκης

Παναιτωλικός: (Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Τζανακάκης (67’ Ντουάρτε), Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λιάβας (37’ Μιμίτο), Σίεστεντ, Μπαΐροβιτς (75’ Φυτόπουλος)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter