Με την πεθερά του στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης

Με την πεθερά του στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης

Επιτέλους ενωμένες οικογένειες!

Αυτό σημαίνει «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», ιδιαίτερα όταν ανακατεύεις το τζάκι, το νεποτισμό, την οικογένεια με τη θέση, τους θεσμούς και τις επίσημες επισκέψεις. Ενδεχομένως και το κράτος με τον εαυτό σου…

Αλλά το να κατηγορήσεις τον πρωθυπουργό πως δεν αγαπά την οικογένειά του, να πέσει να μας πλακώσει ο ουρανός.

Εκεί στην Αίγυπτο που πήγε πρόσφατα τσακ-μπαμ, μετά τα Γιάννενα, την Αθήνα, την Τήνο μέσα σε 3-4 μέρες εμφανίστηκε επισήμως ενώπιον του προέδρου της Αιγύπτου Αλ Σίσι στον οποίο παρουσίασε και την μητέρα της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Ήβη Γόντικα.

Είναι απορίας άξιο βέβαια αν στις επίσημες συναντήσεις μπορούν να παρευρίσκονται και οι πεθερές, αλλά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έσπευσαν να το δικαιολογήσουν λέγοντας ότι η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη «είναι γεννημένη στην Αλεξάνδρεια και ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της».

Ψάχνοντας για επιπλέον δικαιολογίες ανέφεραν μάλιστα ότι «στην προηγούμενη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Αλ Σίσι , ο Αιγύπτιος πρόεδρος του είχε απευθύνει εμμέσως πρόσκληση να τον ακολουθήσει στην επίσκεψή του». «Εμμέσως» όπως τα ίδια παραδέχονται.

Εδώ στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη η Ήβη Γόντικα (αριστερά με τα μαύρα)

Τώρα το πώς μία συγγενής μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στην επίσημη αντιπροσωπεία, μόνον η οικογένεια Μητσοτάκη μπορεί να το κάνει με όλο το θράσος που διαθέτει!

Εξάλλου η οικογένεια έχει αγκιστρωθεί για πάνω από μισό αιώνα στην εξουσία με πολλά μέλη της και μπερδεύει τους θεσμούς με το «εγώ» και το «εμείς».

Δείτε επίσης τα πλάνα από την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter