Με το… ενάμιση πόδι στους «8» του κυπέλλου η Λαμία, νίκησε 2-0 τον Ιωνικό

Με το… ενάμιση πόδι στους «8» του κυπέλλου η Λαμία, νίκησε 2-0 τον Ιωνικό

 Σε ένα γήπεδο – χωράφι η Λαμία νίκησε 2-0 τον Ιωνικό και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς. Στο 24’ ο Βύντρα έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Τσούκαλος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αναγνωστόπουλο.

Οι Νικαιώτες αντέδρασαν και είχαν δύο ευκαιρίες με τους Καμπάλ (35’), Τσιριγώτη (37’), χωρίς να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 53’. Ο Γκόλεμιτς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Ρόμανιτς βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Αναγνωστόπουλο (2-0).

Ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τσιριγώτη

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Γκέντσογλου, Νούνιες (56’ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (81’ Μαζουλουξής), Ελευθεριάδης (66’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (56’ Μπεχεράνο), Τσούκαλος (56’ Μανουσάκης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Βαφέας (80’ Αοσμαν), Σάντσες, Κάνιας, Γκοτσούλιας (64’ Κιάκος), Πογοσιάν (64’ Ντάλσιο), Καμπράλ (80’ Λένις), Ματσούκας, Μάναλης.

** Σε τραγική κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας, ωστόσο το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά, καθώς συμφώνησαν και οι δύο ομάδες, ύστερα από την συνάντησή εκπροσώπων τους περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter