Με το ερώτημα της αναστολής ιδιότητας μέλους στη Νομαρχιακή ο Σταύρος Κοντονής

Με το ερώτημα της αναστολής ιδιότητας μέλους στη Νομαρχιακή ο Σταύρος Κοντονής

Σφοδρή αντίδραση Τσακαλώτου – Σκουρλέτη για την ποσόστωση στα νέα μέλη. Ποια είναι η τελική απόφαση   

Στη νομαρχιακή παραπέμπεται ο Σταύρος Κοντονής με το ερώτημα της αναστολής της κομματικής ιδιότητας κάτι που επιτρέπεται και από το καταστατικό του κόμματος.

Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αναλώθηκε στα εθνικά θέματα μετά και τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων στην Αμμόχωστο στα Βαρώσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο των μελών του οργάνου συμφώνησε ότι καλώς η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης ήταν ιδιαιτέρως σκληρή τόσο για τον τρόπο που εξέφρασε τις όποιες διαφωνίες του με τον Ποινικό Κώδικα όσο και κυρίως με τη χρονική στιγμή που επέλεξε να το πράξει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα για το οποίο υπήρξαν ισχυρές αντιδράσεις εντός της συνεδρίασης κυρίως από την πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Πάνου Σκουρλέτη ήταν η ποσόστωση για τα νέα μέλη στα νομαρχιακά Συμβούλια και στις Νομαρχιακές. Τελικά και παρά τη σφοδρή αντίδραση των δύο αποφασίστηκε η ποσόστωση να είναι το λιγότερο στο 25%.         

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter