Με τον Αυτιά, τον Μπελέρη, τη Μελέτη και τα άλλα παιδιά…

Με τον Αυτιά, τον Μπελέρη, τη Μελέτη και τα άλλα παιδιά…

Προφανώς και έπρεπε να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας. Δεν έχει καμία σχέση αν οι δηλώσεις του έγιναν έναν μήνα πριν, μία εβδομάδα πριν ή έναν χρόνο πριν. Τα όσα είπε είναι από μόνα τους ικανά να τον θέσουν εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην πραγματικότητα είναι ο ορισμός. Κι αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τον Παπανώτα, ούτε με κανέναν άλλον. Έχει να κάνει με τις δηλώσεις τις ίδιες, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση, πουθενά. Όποιος έχει τέτοιες απόψεις, να μας αδειάσει τη γωνιά.

*** Ο ίδιος ο παρουσιαστής είπε ότι έγινε κοπτοραπτική και πως πρέπει να δούμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί πριν και μετά. Ε, το είδα όλο το βίντεο και εξακολουθώ να έχω την ίδια εντύπωση με πριν. Τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν πουθενά θέση. Είπε, επίσης, ότι ουσιαστικά τον απομάκρυνε η Σοφία Μπεκατώρου. Και πολύ σωστά έκανε, αν το έκανε. Η πρωταγωνίστρια του #MeToo στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με κάποιον που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

*** Προσέξτε, δεν χαρακτηρίζω κάπως τον Δημήτρη Παπανώτα επειδή είπε: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της». Δεν έχει δώσει δικαίωμα να πιστεύω ότι είναι σεξιστής και φαλλοκράτης. Το αντίθετο θα έλεγα. Δυστυχώς, για τον ίδιο, όμως, οι δηλώσεις του ήταν τέτοιες που είναι καταδικαστέες.

*** Θα έπρεπε να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ και η Ελεονώρα Μελέτη για το «πλυντήριο» που είχε κάνει σε εκπομπή της για τον Ηλία Κασιδιάρη; Αναμφίβολα ναι. Για όσους δεν θυμούνται, είχε φιλοξενηθεί θέμα στην εκπομπή της, το οποίο με όρους lifestyle ξέπλενε τον νεοναζί Κασιδιάρη. Τον Κασιδιάρη που είχε χτυπήσει τη Λιάνα Κανέλλη σε απευθείας μετάδοση.

*** Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, τα παιδιά του Καρατζαφέρη, θα τρέξουν, λέει, την υποψηφιότητα Μπελέρη στη βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να σταματήσουν τη διαρροή ψήφων προς την ακροδεξιά. Ε, ναι, ποιος θα έτρεχε την υποψηφιότητά του καταδικασμένου για τη μεταφορά όπλων; Ο Νικήτας Κακλαμάνης;

*** Ο Γιώργης ο Αυτιάς συνεχίζει να φωνάζει «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

*** Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, μπροστά στα όσα έχουμε ζήσει, αλλά η Δόμνα Μιχαηλίδου με ποια ακριβώς ιδιότητα συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού; Διαβάζω ότι απαγορεύονται να συμμετάσχουν πολιτικοί και πολύ περισσότερο, δε, υπουργοί.

*** «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ελπιδοφόρο και εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Στη δική μου σχηματίστηκε η μορφή του Άρη Βελουχιώτη και ο παπάς είπε στην μάνα μου ότι μια μέρα θα γίνω πρωθυπουργός της χώρας. Περιμένει ακόμα. Η μάνα μου. Γιατί ο παπάς πέθανε.

*** Η πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα e-katanalotis έχει να ενημερωθεί δύο εβδομάδες. Έχει ακόμα τις τιμές για την εβδομάδα 3/4 – 9/4. Ελλάδα 2.0, Βζίίίίν.

*** To αεροσκάφος που δώρισε ο Μητσοτάκης στον Αναστασιάδη το θυμάστε, ε, έχει γίνει ανέκδοτο στην Κύπρο. Αποδείχθηκε σαράβαλο, όπως λένε στην Κύπρο και έχει πολλά έξοδα συντήρησης. Φουκαράδες Κύπριοι, δεν ρωτήσατε, δεν μάθατε, τι εστί Μητσοτάκης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter